Bazuar në kërkesat e tregut, Flexograf lancon produktet e reja… etiketa vetëngjitëse, me reliev, forma dhe materiale të ndryshme, praktike në përdorim dhe tepër cilësore.

Gallus ECS 340 është makina inovative për printim. 8 ngjyra… 150m në minutë… për etiketa vetëngjitëse… me reliev dhe forma të ndryshme. ËSHTË AJO QË I NEVOJITET CDO BIZNESI. FLEXOGRAF JU OFRON EKSKLUZIVITET DHE INOVACION.

Gallus ECS 340 is the innovative printing machine. 8 colors… 150m per minute... for self adhesive labels… with relief and different forms. FLEXOGRAF OFFERS EXCLUSIVITY AND INNOVATION.

”It’s not just a package,It’s your brand.”

Location